Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبران وقفه آموزشی در شرایط سخت کرونایی و یا تقویت درسی دانش آموزان تحت پوشش چترحمایتی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، ماموریت های متنوع و متناسب با نیاز کانون های فرهنگی و هنری مساجد همواره در عرصه های مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی، فراغتی، ورزشی، حمایتی و معیشت وجود داشته و در شرایط کرونایی نوع اقدامات آن ها تغیراتی نیز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وقفه آموزشی و دغدغه های درسی برای دانش آموزان و خانواده های آن ها در این روزها که مدل تحصیلی نیز تغییر کرده، نیازمند فعالیت های حمایتی و پیشتیبانی است که البته در روزگار گذشته نیز این مدل همکاری برای تقویت درسی وجود داشته ولی امروز نیاز آن بیش از گذشته است.

 

حضور افراد دلسوز جوان و دارای تخصص در کانون های مساجد موجب برقراری ارتباط موثر برای رفع نیاز آموزشی دانش آموزان شده و این مراکز فرهنگی و هنری بستر این تعامل را فراهم کرده و با اطلاع رسانی از این موضوع زمینه رفع این نیاز فراهم شده است.

 

«مجید آقابابایی»، دانش آموزی که دغدغه رفع اشکال داشت، به خبرنگار خبرگزاری شبستان پیرامون این موضوع گفت: به دلیل تعطیلی مدارس امکان رفع اشکال با هم کلاسی ها، معلمان و دانش آموزان بزرگتر نبود ولی این بستر در کانون مسجد محله فراهم شده است.

 

«امیررضا سلیمی»، دیگر دانش آموزی بود که محیط کتابخانه مسجد را بستر مناسب برای تحصیل و رفع اشکال و جبران وقفه تحصیلی خود بیان کرد و گفت: به دانش آموزان کوچکتر از خود نیز برای حل تمرین ها کمک می کند و از افراد بزرگتر نیز برای رفع نیاز آموزشی خود استفاده می کند.

 

*کلاس های آموزشی در مسجد آقانوروز تیران

 

قائم مقام مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری آیت الله مظاهری تیران گفت: کلاس های آموزشی و تقویتی برای دانش آموزان در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم پیش بینی شده و معلمان و جوانان دانشگاهی در این خصوص همکاری می کنند.

 

«رسول شیرازی» با بیان اینکه این برنامه به عنوان کارویژه دوران کرونایی پیش بینی شده، تصریح کرد: رفع اشکال، پاسخ به سوالات و جبران وقفه های آموزشی برای دانش آموزان جز این برنامه قرار دارد که بر اساس زمانبندی انجام می شود.

 

وی با بیان اینکه اصول بهداشتی و فاصله گذاری ایمن رعایت می شود، خاطرنشان کرد: در این خصوص تجمع جمعیتی نداریم و نفرات مراجعه کننده مدیریت می شوند.

 

*ارائه خدمات روانشناسی در کانون فرهنگی و هنری امام حسن مجتبی تیران

 

مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری امام حسن مجتبی(علیه السلام) تیران گفت: خدمات مشاوره و روانشناسی و تخصیلی برای نوجوانان و جوانان در این مرکز فرهنگی و هنری ارائه می شود.

 

«اکبر مهدی زاده» با بیان اینکه نقش مرکز مشاوره کانون این روزها پیش از گذشته احساس می شود، خاطرنشان کرد: خدمات مرکز مشاوره کانون امام حسن مجتبی در قالب مشاوره خصوصی، برگزاری همایش، سمینار و نشست، اهدا کتاب و تولید محتوا اجرا می شد و امروز این خدمات به صورت ویژه اجرا می شود.

 

وی ادامه داد: دانش آموزان نیازمند آرامش روحی و روانی هستند که طرح های مشاوره و خدماتی در این مرکز عرضه می شود.

 

*چاره گشایی از نیازهای آموزشی دانش آموزان در کانون های مساجد

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد اصفهان با اشاره به اقدامات این مراکز در سراسر استان ویژه ایام کرونا گفت: این مراکز در این دوران خدمات معیشتی، بهداشتی، فرهنگی و هنری برای اوقات فراغت ارائه داده و در آستانه امتحانات نیز خدمات تحصیلی ارائه می کنند.

 

حجت الاسلام «محمدرضا نیستانی» ادامه داد: هر کانون متناسب با شرایط مختلف خدمات متفاوتی ارائه و عرضه کرده که بر اساس نیازسنجی و ضعیت خاص زمانی بوده است.

 

وی یادآورشد: برگزاری کلاس، جلسه و برنامه جبرانی و تقویتی درسی زمینه مشارکت نسل جوان دانشجو و دانش آموز را برای حل یکی از مشکلات جامعه که نیازتحصیلی است را فراهم کرده اند و این از کارکردهای موثر تشکل های فرهنگی و هنری محسوب می شود.

پایان پیام/128

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان اصفهان مساجد فرهنگی و هنری دانش آموزان جبران وقفه رفع اشکال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۵۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری گفت: مبنای کار در امتحانات نهایی و نیز سهم سوابق کنکور مبتنی بر کتاب است و محتواهای کمک‌ آموزشی و فوق برنامه برای آزمون نهایی موضوعیت ندارد.

افشین امیریان ۱۳ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت یاد فیلسوف و علامه شهید مرتضی مطهری و با اشاره به اینکه امروز جامعه جای خالی شخصیت‌هایی همچون این معلم شهید را احساس می‌کند، اظهار کرد: امروز در فضای مسموم تبلیغات رسانه‌ای دشمن نیازمند اساتید و نویسندگان و نخبگانی هستیم که در برابر ناهنجاری‌ها محکم و بدون لکنت زبان بایستند همان‌طور که شهید مطهری هر جا دید که به اصول و مبناهای انقلاب و دین حمله شده است، به‌صورت محکم و متقن ایستاد و نوشت.

وی با بیان اینکه نقشه راه و عملیاتی‌سازی سند تحول بنیادین آماده شده و اجرایی خواهد شد، ادامه داد: اجرای صحیح این سند ما را به سمت تربیت دانش‌آموزان در تراز ایران اسلامی رهنمون خواهد کرد و در استان ما نیز این نقشه راه اجرایی می‌شود. 

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی شده برای برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان، توضیح داد: تأکید می‌شود که مبنای کار در امتحانات نهایی و نیز سهم سوابق کنکور مبتنی بر کتاب است و محتواهای کمک‌آموزشی و فوق برنامه برای آزمون نهایی موضوعیت ندارد مگر آنکه بر مبنای کتاب باشند.

وی ادامه داد: اصل کار، مسئله بازگشت به کتاب است که بسیار مورد تأکید بوده و طراحان سؤالات امتحانات نهایی و کنکور نیز تعهد دارند که فقط بر کتاب تکیه داشته باشند و اگر خارج از کتاب سؤالی را طرح کنند بازخواست می‌شوند. این بازگشت به کتاب درسی گام مهمی در جهت تحقق عدالت آموزشی است، همان‌طور که با اتخاذ این رویکرد، برخی دانش‌آموزان برگزیده کنکور از روستاها هستند. سهم سوابق تحصیلی در کنکور سال ۱۴۰۳ به ۵۰ درصد تأثیر قطعی رسیده که این سوابق تحصیلی مربوط به دروس پایه دوازدهم و نمرات امتحانات نهایی است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با تأکید بر اینکه ۱۱۰ حوزه امتحانی نهایی با حضور بیش از ۴۴ هزار دانش‌آموز پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم پیش‌بینی شده است، توضیح داد: اکثر حوزه‌ها به دوربین مداربسته و تجهیزاتی همچون چاپگر، اسکنر، موبایل‌یاب و ... مجهز شده‌اند و تمام تمهیدات برای برپایی این امتحانات پیش‌بینی شده است.

وی افزود: تا کنون، سه میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای برای خرید تجهیزات این حوزه‌ها هزینه شده است؛ همچنین ۵۷۸ میلیون تومان از محل اعتبارات فصل پنج برای خرید تجهیزات حفاظتی و نیز یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل منابع استانی برای خرید تجهیزات هزینه شده است که البته مجموع این  اعتبارات ناکافی بوده و هنوز هم مشکلات فراوانی به قوت خود باقی است که انتظار می‌رود مسئولان مساعدت داشته باشند زیرا کمبودها جدی است.

امیریان در پایان درخصوص توزیع شیر رایگان در مدارس، تصریح کرد: این اقدام بعد از چند سال با اهتمام دولت در مقطع ابتدایی از سر گرفته شد که تا پایان اردیبهشت هفته‌ای ۲ نوبت توزیع شیر را داریم. از ابتدای اجرای این طرح تا کنون، سه میلیون و ۸۰۰ هزار پاکت شیر به‌طور میانگین در ۳۴ نوبت در بین دانش‌آموزان توزیع شده است که برابر رقمی بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم