Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این واحد تولیدی و صنعتی موفق با بیش از ۲دهه فعالیت هم اینک به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه های مطرح کشور با نشان های متعدد بین المللی و با تکیه بر توان و ظرفیت نیروهای متخصص داخلی با دور زدن تحریم ها و عبور از فشارها، التهاب های اقتصادی و نوسانات قیمت ارز در سال های اخیر همچنان فعال و امیدوارتر از گذشته به فعالیت خود ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت از شرکت های دانش بنیان اولویت دولت

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از شرکت دانش بنیان طبیعت زنده ( سینره) بر حمایت قاطع دولت و مجموعه مدیران و متولیان امور اقتصادی استان برای ادامه روند رو به رشد و توسعه خلاقانه و فناورانه این واحد تولیدی و صنعتی تاکید کرد.

 حسین کلانتری اظهار داشت: یکی از رویکردها و پارامترهای اساسی دولت تدبیر و امید و بلکه اولویت نخست آن برای عبور از شرایط موجود اقتصادی و تحریم های ظالمانه  توسعه گسترده و حمایت بیشتر از شرکت های دانش بنیان است.

نقش مدیران خلاق

کلانتری همچنین گام نخست در ایجاد تحول ، افزایش بهره وری و مدیریت کارآمد در حوزه صنعت و تولید را نیروی انسانی متخصص، ماهر و متعهد دانست و گفت: یکی از عوامل اساسی در موفقیت و کارامدی شرکت سینره داشتن این ویژگی بارز بوده و نقش مدیریت خلاق و با انگیزه در موفقیت ها و دستاورهای این کارخانه بر هیچ کس پوشیده نیست.

کلانتری یادآور شد: با توجه به بررسی های انجام شده و دلایل رکود برخی از واحدهای صنعتی و تولیدی در سطح استان بیش از آنچه تحریم، نقدینگی و یا کمبود تسهیلات سرمایه در گردش دخیل باشد ، ضعف محسوس مدیریتی و نداشتن انگیزه و توان لازم در اداره کارخانه دلیل اصلی رکود بوده است.

وی قول داد که هرگونه مشکل و مانع برای توسعه و افزایش میزان بهره وری و توسعه خط های جدید تولید این کارخانه موفق صنعتی در کمترین زمان مرتفع خواهد شد.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: دولت به همان میزان که برای رفع موانع و تسهیل گری در امور واحدهای راکد و نیمه فعال برنامه راهبردی ، تسهیلات ویژه و کارگشا و مشوق های لازم را پیش بینی کرده از شرکت ها و کارخانه های فعال در بخش های مختلف غفلت نکرده و این واحدها را عصای دست خود برای عبور از بحران های اقتصادی می داند.

کلانتری همچنین معاون امور اقتصادی استانداری ، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ،جهاد کشاورزی و شرکت شهرک های صنعتی استان را موظف کرد تا در اسرع وقت وضعیت تمامی شرکت ها و کارخانه های تولیدی اعم از راکد، نیمه فعال و فعال در حوزه های مختلف را همراه با برنامه های راهبردی و پیشنهادی ارایه کنند.

صادرات ۱۲۵ قلم محصول در شرکت سینره

مدیرکارخانه شرکت طبیعت زنده (سینره) نیز از صادرات ۱۲۵ قلم محصول تولیدی این واحد صنعتی به کشورهای حوزه خلیج فارس خبر داد.

 سید روح الله تقی زاده اظهار داشت: عراق، قزاقزستان، افغانستان و لبنان از جمله کشورهای هدف برای صادرات محصولات شرکت سینره است.

 وی میزان صادرات ماهانه به این کشورها را افزون بر ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات شامل شوینده ها، مواد آرایشی و بهداشتی ، مولتی ویتامین ها و مکمل های غذایی عنوان کرد.

تقی زاده افزود: شرکت سینره دارای ۲۱ شعبه توزیع و فروش در داخل کشور است .

بیش از یکهزار و ۱۰۰ نفر نیروی متخصص به صورت مستقیم در این شرکت و در شعب توزیع و فروش آن در کشور مشغول فعالیت هستند.

شرکت دانش بنیان طبیعت زنده (سینره) یاسوج در روستای نره گاه در پنج کیلومتری یاسوج در زمینی به مساحت ۲.۵ هکتار با زیربنای ۱۰ هزار متر مربع احداث شده است.

۳۰۱۶/۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم رونق تولید صنعت اقتصاد مقاومتی حسین کلانتری یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۵۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود