Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش وپرورش استان گفت: همه باید در خصوص تعلیم وتربیت دانش آموزان به عنوان سرمایه های جامعه تلاش و کوشش نماییم و تمام نگاه ها باید به آموزش وپرورش ویژه باشد تا بتوان جامعه ای شایسته سالار و عاری از آسیب های اجتماعی داشته باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ فرحنازقائدامینی  مدیر کل آموزش وپرورش استان چهارمحال وبختیاری، پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت هفته امور تربیتی درجمع فرهنگیان شهرستان لردگان اظهار داشت: قطعاً استمرار و بقای هر جامعه ای بسته به پاسداشت ارزش ها ،آرمان ها وعملکرد های آن جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ما بتوانیم ارزش ها و آرمان ها خود را نگه داریم و به نسل آینده انتقال دهیم آن موقع است که تمدن ما پا برجا می ماند.


قائدامینی افزود: امروزه نگهداری از تمدن درسایه تعلیم و تربیت است که در مدارس ما شکل می گیرد و این مهم اگرچه به دست همه معلمان وسایر همکاران است ،اما به طور خاصه در دستان شما همکاران حوزه امور تربیتی است که شکل می گیرد.

وی تصریح کرد: ما وظیفه داریم در گام دوم انقلاب آرمان ها و ارزش ها را به نحوه احسن به نسل آینده انتقال دهیم و حفظ دستاوردهای انقلاب از ضروریات است.

 مدیرکل آموزش وپرورش استان گفت: ازجمله صفات خداوند، دانایی، توانایی و مهربانی است و اهداف ما در آموزش وپرورش به این صفات معطوف می شوند تا بتوانیم انسانی در تراز سند تحول بنیادین آموزش وپرورش تربیت نماییم.

قائدامینی بیان داشت: معلمان و مربیان قدر خود را بدانید، درجایگاه بسیار ارزشمندی نقش ساز هستید و معلمی قداستی دارد که درهیچ منصبی پیدا نمی شود و ما به وجود تک تک معلمین خود افتخار می کنیم که از همه هستی خود می گذرند تا دانش آموزانشان شکوفا بشوند.

وی خاطرنشان کرد: سعی کنیم شرایطی را در مدارس فراهم کنیم که همه دانش آموزان با هم رشد کنند. امروزه جامعه ما از آسیب های اجتماعی فراوانی رنج می بیند تنها راه برون رفت از این وضعیت، اتصال دانش آموزان با مسائل معنوی می باشد و نمازرا به عنوان اصلی ترین حلقه اتصال به خداوند، جدی بگیریم.

مدیرکل آموزش وپرورش استان گفت: چتر آموزش وپرورش بسیار گسترده است و تمام دستگاه ها و نهادها را در برمی گیرد و همه باید در خصوص تعلیم وتربیت دانش آموزان به عنوان سرمایه های جامعه تلاش و کوشش نمایید و تمام نگاه ها باید به آموزش وپرورش ویژه باشد تا بتوان جامعه ای شایسته سالار و عاری از آسیب های اجتماعی داشته باشیم.

وی در پایان بیان داشت: یکی از دلایل پاسداشت این هفته یادآروری و تجدید میثاق با آرمان هایمان است و اینکه فراموش نکنیم در کجا بودیم و می خواهیم به کجا برویم .

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • تجلیل از معلمان سرآمد استان تهران با حضور وزیر آموزش‌وپرورش