Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی ممبینی، مدیر آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان که امروز، دوشنبه، 12 آذرماه در مدرسه استثنایی رودکی اهواز برگزار شد، با بیان اینکه 4 هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز استثنایی در ۷۸ مدرسه مشغول به تحصیل هستند گفت: همه این دانش‌آموزان تحت پوشش طرح خدمات حمایتی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان داشت: بزودی ۹ میلیارد ریال اعتبار تحت عنوان هزینه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان به حساب والدین دانش‌آموزان استثنایی خوزستان واریز خواهد شد.

ممبینی درخصوص طرح خدمات حمایتی دانش‌آموزان استثنایی اظهار کرد: طرح خدمات حمایتی برای دومین سال پیاپی است که در خوزستان اجرا می‌شود که در این طرح تقریبا همه هزینه‌های توانبخشی، دارویی و درمانی دانش‌آموزان استثنایی تامین می‌ گردد و خانواده‌ها دیگر دغدغه‌ای برای تامین هزینه‌های فرزندان خود نخواهند داشت.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در ادامه با بیان اینکه برنامه جامعی برای تامین هزینه‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استثنایی در حال اجرا است، اذعان دشات: تاکنون اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد ریال جهت تامین کامل هزینه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استثنایی اختصاص پیدا کرده است که در هفته‌های آتی به حساب والدین این دانش‌آموزان واریز خواهد شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: به همت دولت و حمایت‌های مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، ۲۷ مرکز اختلال یادگیری در خوزستان راه‌اندازی شده است که سالانه 4 هزار دانش‌آموز دارای اختلال یادگیری را درمان و به چرخه تعلیم و تربیت باز می‌گردانند.

علی ممبینی با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در حوزه فضاهای آموزشی شاهد پیشرفت‌های خوبی بوده است، افزود: خیرین مدرسه‌ساز مهم‌ترین شریک راهبردی آموزش و پرورش خوزستان هستند و تاکنون 5 میلیارد ریال تجهیزات تخصصی در بین ۷۸ مدرسه استثنایی خوزستان توزیع شده است.

وی تعداد دانش آموزان خوزستانی تحت پوشش طرح تلفیقی را یکهزار و ۱۰۰ دانش‌آموز عنوان کرد.

ممبینی با تاکید بر حمایت ویژه از نیروی انسانی آموزش و پرورش استثنایی، بیان کرد: یکهزار و ۴۰۰ معلم استثنایی خوزستان سختی‌ها و مشکلات خاصی را در کلاس درس تجربه می‌کنند و به دنبال ایجاد بسترهای حمایتی ویژه برای معلمان استثنایی هستیم که با همراهی و کمک نیروهای تخصصی آموزش و پرورش استثنایی تاکنون ۱۱۲ هزار دانش‌آموز خوزستانی سنجش سلامت شده‌اند.

وی با اشاره به جایگاه معلولین در جامعه، اظهار داشت: همه نهادها و دستگاه‌های مرتبط با امر معلولین باید تلاش کنند تا دغدغه و درد و رنج معلولین کاهش یابد و زندگی برای این قشر تسهیل شود.

انتهای پیام/گ

بهره مندی دانش آموزان استتثنایی از خدمات حمایتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۹۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن

به گزارش قدس خراسان، علی‌اکبر چراغیان ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم و یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از رؤسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهدالرضا(ع) برای آموزش قرآن در رده سنی زیر ۶ سال خبر داد و افزود: در همین راستا نیز توانسته‌ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن در شهرستان تربیت کنیم.

وی به طرح قاضی در مدارس اشاره و بیان کرد: با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان و والدین شده است.

چراغیان وضعیت آموزشی دانش‌آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ۱۵ درصد قبولی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش پیدا کرده که از این لحاظ آموزش و پرورش بردسکن جزو 10 نواحی آموزش و پرورش در سطح استان است. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن به کسب رتبه‌های دیگر آموزش و پرورش در المپیادها، آزمون پایش و پایا در سطح استان و کشور خبر داد و گفت: متأسفانه برخی افراد آموزش و پرورش را خواسته و ناخواسته در بستر فضای مجازی مورد انتقاد قرار می‌دهند که نیاز است اگر ضعف و یا کم و کاستی وجود دارد موارد را به صورت حضوری مطرح تا نیروهای ستادی حوزه آموزش و پرورش نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند. 

وی همچنین با توجه به برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان از خانواده‌ها خواست فرزندان خود را بیشتر مورد کنترل قرار دهند و به آنها اجازه ندهند با موتورسیکلت در مدارس حضور پیدا کنند.

چراغیان اظهار کرد: متأسفانه طی سال گذشته و در یک ماه اخیر چهار نفر از دانش‌آموزان بر اثر قوع تصادف جان خود را از دست داده‌اند و خانواده‌ها را داغدار کرده‌اند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج