Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدارس روستای شهوار شهرستان میناب به علت قدمت بالا که به دهه 20 برمی گردند به دلیل داشتن دیوارهای ترک خورده هر لحظه احتمال تخریب دارند و جان دانش آموزان را تهدید می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازفرهنگ کدهمدارس روستای شهوار شهرستان میناب به علت قدمت بالا که به دهه 20 برمی گردند و داشتن دیوارهای ترک خورده هر لحظه احتمال تخریب دارند و جان دانش آموزان را تهدید می‌کنند و با ترس و دلهره و با کم ترین امکانات به تحصیل مشغولهستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رحیمی دهیار روستای شهوار میناب در گفتگو با خبرنگارفرهنگ کدهبا اشاره به وضعیت بد زیر ساخت های آموزشی و پرورشی در روستای شهوار ، گفت: ساختمان مدرسه شهید مفتح شهوار قدیم میناب قریب به 70 درصد آن تخریبی و با وقوع کم ترین حوادث طبیعی در هر زمان ممکن است تخریب شود.

وی در اظهار کرد:با وقوع کم ترین حوادث طبیعی و انسانی مانند زلزله و بارندگی شدید و تردد و عبور و مرور وسایل سنگین ماشینی و ایجاد لرزش شدید بر پیکره اتاقی و ساختمان مدرسه شهید مفتح شهوارقدیم با توجه به همجوار بودن جاده اصلی روستا و مدرسه مذکور احتمال آسیب پذیری و ریزش آن به صد درصد می رسد.

رحیمی با بیان اینکهمدرسه شهید مفتح روستای شهوار دانش آموزان سه روستا شهوار قدیم ،بهمنی و روستای جانشینی را تحت پوشش آموزشی قرار داده است ، تصریح کرد: مدرسه شهید مفتحسال تاسیس آن به سال 1359 برمی گردد.

دهیار روستای شهوار میناب بیان کرد: وجود مدارس ابتدایی پسرانه و دخترانه و متوسطه اول پسرانه و دخترانه در روستا تنها یک ساختمان آموزشی قابل استفاده وجود دارد و بقیه آن تخریبی و غیر قابل استفاده است و باعث بوجود آمدن اتفاقات ناگوار انسانی برای دانش آموزان روستا و کارکنان مدرسه در سال تحصیلی 96-97 می شود.

ویبا بیان اینکه مدرسه دبستان شهید هاشمی نژاد ومدرسه دخترانه سمانه شهوار از دیگر مدارس تخریبی این روستااست، اظهار کرد: چندین بار از سوی دهیاری روستا وشورای روستابرای تخریب مدارس روستای شهوار برای مسئولان درخواست بازسازی این مدارس داده شده است اما مسئولان تاکنون توجهی به مدارس تخریبی این روستا نداشته اند.

رحیمی افزود:ساختمان قدیمی دبستان شهید هاشمی نژاد شهوار در سال 1319-1320 احداث شده است با وجود مکاتبات فراوان و بازدیدهای چندین باره مسئولان در سال های اخیر متروکه و غیر قابل استفاده مانده و هیچ اقدامی جهت تخریب ساختمان قدیمی و نوسازی صورت نگرفته است.

دهیار روستای شهوار میناب یادآور شد: ضرورت دارد با توجه نامناسب بودن محل برای درس خواندن دانش آموزان روستای شهوار توجه ویژه ای از سوی سازمان های مرتبط مانند نوسازی مدارس، آموزش و پرورش استان و... به این مدارش شود.

وی با اشاره به اینکه توجه مسئولان به روستانشینان و همچنین ساخت و بازسازی مکان‌های آموزشی و تفریحی آمار مهاجرت را کاهش می دهد ،گفت: توجه به روستا ها هم رضایت روستانشینان را به همراه دارد و هم بودجه های دولت به جای صرف هزینه‌های ناشی از مهاجرت صرف نیازهای اساسی جامعه می شود.

رحیمی خاطر نشان کرد: در مدارس روستای شهوار هیچ گونه شور و نشاطی بین دانش آموزان وجود دارد و نیست و این مدرسه نیاز به رسیدگی جدی دارد و دانش آموزان در حیاط خاکیدر زنگ های تفریح بازی می کنند که هر لحظه امکان دارد اتفاقی برای دانش آموزان رخ دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند