Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع دستی کاهش فاصله میان این صنعت و دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و گفت:: در حال حاضر اتحادیه تعاونی‌های دانش بنیان در حوزه صنایع دستی فعال هستند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خاطره استاد رضایی در برنامه "ساعت صنعت" رادیو اقتصاد با اشاره به لزوم ورود صنایع دستی به سبد مصرف روزانه مردم، گفت: این کار نیازمند شاخص هایی است که استاندارد سازی تولید و ارائه محصولات با کیفیت برای استفاده‌ی بهینه و طولانی مدت یا ارائه ترویج فرهنگ به صورت سازمان یافته را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بررسی نواقص نحوه ارائه صنایع دستی را از الزامات این صنعت دانست و افزود: به عنوان مثال باید بدانیم چرا سفال و سرامیک ایران قابلیت استفاده‌ی محصولات خارجی را ندارد؛ در حالی که مردم در سبد روزانه خود استقال خوبی از سفال ایران دارند.
رضایی با اشاره به افت تولیدات در صنعت سفال ایران و تبدیل شدن بازار سفال ایران به محملی برای فروش سفال خارجی، تصریح کرد: دانش فنی منجر به تثبیت بازار محصولات داخلی است و سفالگر ایرانی زمانی بازار و معیشت خود را تثبیت می‌کند که تولید مناسبی ارائه دهد که شامل طراحی مناسب و تامین متریال با کیفیت است.
وی با انتقاد از عقب ماندگی صنعت سفال کشور از بازار محصولات خارجی گفت: در کشور‌های خارجی مدیران فروش را با برنامه ریزی آموزش داده اند که در لحظه نظر مخاطب را دریافت و شاخص‌های مشتری را ارزیابی می‌کنند و در صورت انتقاد مخاطب، بلا فاصله به سیستم تولید صنایع دستی آن کشور انتقال داده می‌شود.
استاد رضایی وجود دانش فنی در کنار تکنولوژی روز را از الزامات صنایع دستی کشورمان دانست و افزود: پخت لازم سرامیک در مرحله نهایی که قابلیت استحکام را به محصولات می‌دهد، وارد کشورمان نشده است، ولی چین و امریکا در این حوزه بازار خود را حفظ کرده اند.
رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع دستی تهران کاهش فاصله میان این صنعت و دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: در حال حاضر اتحادیه تعاونی‌های دانش بنیان در حوزه صنایع دستی فعال است و ورود شرکت‌های دانش بنیان اتفاقی مثبت در این حوزه می‌باشد و جرقه هایی در این راستا زده ایم.
استاد رضایی روند رو به رشد تزریق طراحی‌های سنتی و علم روز به المان‌های شهری را مورد اشاره قرار داد و گفت: این ساختار و بستر با سرعت و قدرت لازم حرکت نکرده است و ورود فناوری و دانش فنی منجر به تثبیت تولیدات سنتی ماست. بسیاری فعالان این حوزه معتقدند اگر تکنولوژی وارد صنایع دستی شود، روح سنت را از آن می‌گیرد؛ در صورتی که چنین تصوری اشتباه است.
وی حفظ حریم و تزریق به موقع تکنولوژی در سیستم طراحی، ایجاد متریال سالم و ماندگار و نظارت و تولید را متذکر شد و ادامه داد: با نگاهی جدی و فنی و بدون تحت الشعاع قرار دادن وجه صنعتی این حوزه می‌توان صنایع دستی داخلی را به قدرت رساند و هم اینک دوستان در این حوزه فعال هستند.
استاد رضایی کاهش فاصله دیدگاه‌ها نسبت به صنایع دستی صنعتی و سنتی را از دیگر مقولات با اهمیت برشمرد و افزود: قبل از دستیابی به بازار‌های بین المللی، صنایع دستی باید در سبد خانوار‌های ایرانی قرار گیرد، ولی متاسفانه ضعف هنر زندگی در میان خانواده‌های ایرانی دیده می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مدیریت شهری اصفهان عزم‌ جدی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف از جمله حمل‌ونقل، خدمات شهری، پسماند و محیط زیست دارد.

محمد نورصالحی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مسائل شهرهای ما کم نیست، در حوزه حمل‌ونقل و تسهیلات در این حوزه برای بهبود کیفیت عبور و مرور، بهبود کیفیت زندگی در شهر و آرامش مردم اقدامات بسیار خوبی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه بهانه‌ای می‌شود تا مدیران، سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه بتوانند داشته‌های خود را عرضه کنند و مدیریت شهری تصمیم بگیرد، افزود: این دوره نمایشگاه رشد خوبی داشته است، شرکت‌ها، به‌ویژه دانش‌بنیان‌ها متوجه صورت مسئله شده‌اند و درصدد رفع آن برآمدند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه امیدوارم مدیریت شهری اصفهان و سایر شهرها بتوانند بهره‌برداری خوبی از این نمایشگاه در راستای به‌کارگیری ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و سازنده‌های مختلف داشته باشند، گفت: تصمیمات خوبی برای حمایت از اصل موضوع دانش‌بنیان و ترغیب و تشویق این شرکت‌ها گرفته شده است تا بتوانیم نسبت به گذشته اقدامات موثرتری انجام دهیم.

نورصالحی تصریح کرد: مدیریت شهری اصفهان عزم جدی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف از جمله حمل‌ونقل، خدمات شهری، پسماند و محیط زیست دارد.

کد خبر 749868

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان